TANKAR OCH ORD

Afghanistan - med Bidens ord

TORSDAG 02.09.2021
01. Världens medier är fulla av analyser och förklaringar till varför det 20 år långa "eviga kriget" i Afghanistan - med Bidens ord - slutade som det slutade - den skamliga och brådskande flykten från amerikanska trupper utan att ens se till att alla dess soldater och de som arbetade med dem hade lagts ner, eller utan att ha tagit bort 89 miljarder militär utrustning, vapen, ammunition, fordon, helikoptrar, flygplan och annan utrustning.

USA: s president Joe Biden, som har åldrats och tydligen tappat medvetandet om verkligheten, har försökt övertyga hur framgångsrik och framgångsrik överföringen av hundra tusen amerikaner från Kabuls flygplats till sitt hemland hade varit.

Han glömde att samma antal hade lämnats åt deras egen lycka på fiendens nåd och på den goda vilja som knappt någon förväntade sig av dem. Enskilda rapporter visas om sammanfattande avrättningar av talibanstyrkor.

Amerikanska trupper hade en terrorist som bombade Kabul inlåst i ett helvete, men amerikanska övervakare förbjöd att trycka på en knapp.

Faktum är dock att Afghanistan nu är under strikt talibankontroll, även om det är oklart vilken fraktion som kommer att bilda den regering som talibanledningen lovar inom två dagar.

> Vi hade ett "kill shot" och tog inte det? Rapporten gör anklagelser om bomb (www.wnd.com/2021/09/kill-shot-didnt-take-report-makes-bombshell-allegation/)

Situationen i Afghanistan i grannländerna återkommer nästa amerikanska regering
en huvudvärksfråga där Iran fruktar att försöka utnyttja situationen genom att skärpa greppet om Irak.
www.ynetnews.com/article/byy5da2bt,

Upp 6.4 En annan häst kom ut, en eldröd, och han som satt på den fick makt att ta bort freden från jorden så att människor skulle slakta varandra. Och han fick ett stort svärd.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan