TANKAR OCH ORD

Omöjligt mänskligt...

07. Det afghanska folket som bor i landet är glada över att freden kommer tillbaka till landet och att det oändliga kriget tar slut.
En BBC -journalist som skickades till platsen frågar varför han inte ser några kvinnor omkring sig som besvaras av en man: Om de bär en hamburgare kan de gå vart de vill.

Sportevenemang och bollspel är förbjudna i talibanledda Afghanistan eftersom "de är främmande för islam".

Ångest och rädsla för framtiden är tydlig, särskilt i huvudstaden Kabul. Talibanledningen lovar öppna förbindelser med alla länder utom Israel.
USA: s senator Lindsey Graham (rep) lovar att USA kommer att återvända till Afghanistan.
www.bbc.com/news/av/world-asia-58456955,

 

03. USA förbereder sig långsamt inför mellanvalen 2022, men utan spektakulär entusiasm. Både president Biden och tidigare president Trump har meddelat sitt deltagande i valet 2024, även om Bidens deltagande är osäkert eftersom hans popularitet sjunker okontrollerbart på grund av Afghanistan.

 

För republikanerna finns det två andra kandidater i reserv, Floridas guvernör DeSantis och tidigare vice president Mike Pence.
Republikanerna har en liten ledning i valet 2024 med 47% till 46% till Trumps fördel.
www.jpost.com/us-elections/donald-trump-beats-joe-biden-in-2024-election-poll-678896,

 

09. Jerusalem Post publicerade en artikel av Michael Freund med titeln "Är talibanmedlemmar ättlingar till Israel?"
Artikeln presenterar ett antal likheter i det judiska folkets arv, som har ärvts från folket och som fortfarande strikt följs. Många afghaner kallar sig Bnei Israel, Israels söner, erkända av de omgivande muslimska länderna.

 

Afghanistan är dock en passionerad muslimsk stat som, sedan den accepterade islam, var de enda (Saudiarabien och Pakistan) som erbjöd dem sin hjälp. Dessutom är Israel inte populärt i Afghanistan. Emiratets ledare säger att de vill ha goda förbindelser med alla länder utom Israel.

 

På denna grund, kan det vara möjligt att Afghanistan en dag skulle vilja upprätta goda förbindelser med Israel? Erkänner du offentligt att han tillhör en judisk stam som saknades men nu har hittats? (jfr Sak 12: 10 -13)
Omöjligt mänskligt, men inte för Gud.
www.jpost.com/opinion/are-the-taliban-descendants-of-israel-678995,

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan