TANKAR OCH ORD

Israeliska ledare har gjort...

 

 

SÖNDAG 12.09.2021
Israel lever för närvarande några ögonblick av dess existens öde, inte så mycket under det direkta hotet om fienderattack - vilket inte heller helt kan uteslutas - utan på grund av inre fragmentering och obestämd likgiltighet.
Ett exempel på en sådan farlig utveckling, som vrålar under en silkeslen yta, är Gilboas fullständiga säkerhetsfängelse, där sex farliga livstidsdömda fångar (terrorister) som dömts för flera mord och våld rymt från celler som de hade överförts till. en stund tidigare på grund av interna fängelsearrangemang.
Fångarna rymde genom en tunnel som grävdes in i fängelsestrukturerna, vars utgång var nästan under fängelset bevakningstorn, som i grunden var övervakning dygnet runt, och där en video från det interna övervakningsnätverket av allt som hände nära murarna var placerad.
Informationen från media om händelseförloppet och hur detta i allmänhet var möjligt förblir förståeligt preliminärt och felaktigt eftersom fängelset försöker upprätthålla en viss grad av sekretess utan att avslöja detaljer.
Flykten från fängelset väcker dåliga tankar om huruvida det finns en möjlig större likgiltighet i hela det statliga systemet, och i så fall hur skulle det kunna åtgärdas säkert utan att orsaka större skada på det sociala systemet? Bennett lovar att hantera saken på ett säkert sätt.
Förutsägbart har det funnits skrifter i media där analytiker och tjänstemän tittar på Israels chanser att överleva på kort sikt.
I en av dem ser de som följer dessa saker noga Israel står inför två dödliga situationer. Den första av dessa gäller möjligheten att överleva internt, men den följs av en stor yttre konflikt där landets inre system rivs sönder - även om du kanske överlever internt försvagat.
Ett permanent problem i landet Israel är den lilla befolkningen i landet, som enligt dessa experter inte tillåter att två eller tre fronter utövar krig samtidigt.
Medan antalet judar på jorden sannolikt kommer att vara över 15 miljoner, är bara en del av detta tillgängligt för landets försvar, vissa bor utomlands, vissa har sin religiösa tillhörighet med partier som överger sin sociala skyldighet.
Man måste också komma ihåg att israeliska araber utgör cirka 21% av befolkningen som inte har utarbetats och inte har fått militär utbildning. Tillsammans med dem finns det cirka 1,6 miljoner PA -araber i Judean och Samaria, som har hjärntvättats sedan dagis för att hata judar och Israel.
Israel föddes som ett mirakel av Gud och kommer att överleva oroligheterna i de kommande åren, där mänsklighetens storlek kommer att reduceras till en del av nuet, bara genom Guds mirakel. (Jes50: 24 -26; 57:15 -16; 41:14)
Israeliska ledare har gjort ödesdigra misstag under den senaste tiden sedan 2015 och litade på fiendens goda vilja, och man befarar att de kommer att fortsätta att göra det i framtiden. www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/31300,

 

Hes 20:27 Tala därför till Israels hus, du människobarn, och säg till dem: Så säger Herren Gud : Era fäder har också hädat mig genom sin trolöshet mot mig.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan