TANKAR OCH ORD

En Sukkot hälsning från Israel...

Shalom Leila,

Här är ett brev från en av våra tjänstemän som vi älskar att dela med våra läsare under Sukkot:

Det var en varm och solig eftermiddag när jag såg tre israeler bekänna sin tro på Yeshua (Jesus) medan de var nedsänkta (döpta) i Jordanflodens brusande vatten! Det var en förkunnelse om deras tro på Yeshua och att få evigt liv. halleluja!

På min resa för att hitta Gud tog det ett och ett halvt år att gå igenom alla de messianska profetiorna innan jag äntligen trodde att Yeshua var Messias.
Tre månader senare hade jag den mest fantastiska och fenomenala upplevelsen som varade i cirka fem minuter - fem minuter av brusande vatten som jag aldrig kommer att glömma.

En kväll deltog jag i en messiansk gudstjänst med cirka 1500 andra judiska troende och prisade Herren i sång. Med mina armar utsträckta till Herren och lovsång till Yeshua och min Fader i himlen, kände jag hur en blixt träffade mig i pannan och färdades genom hela kroppen. Det kändes som en miljon volt vacker varm elektricitet - det var Ruach HaKodesh (Den Helige Ande)!

Och så rusade en flod av vatten genom min kropp. Jag kan bara beskriva det som att vara i en biltvätt.

Även om vattnet inte tvättade utsidan av min kropp, tvättade det insidan! Det var som en brusande flod av vatten som renade mig totalt. Jag föreställde mig inte detta, jag upplevde det fysiskt och det fick mig att känna mig helt ren!
Så som du snart kommer att läsa är betydelsen av vatten under Sukkot mycket speciell för mig, Leila.

Idag var andra dagen på den härliga Lövhyddofesten,Herrens egen fest!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan