TANKAR OCH ORD

Den sista tiden...

17. Utrikesminister Yair Lapid meddelade att han har talat med den ansvarige svenska minister Ann Linden och att han hade kunnat lösa de svåra diplomatiska skillnaderna mellan länderna under en period av sju år efter att Sverige erkände den palestinska staten 2014.
www.ynetnews.com/article/byryh0hqt,

 

20. Israelisk polis grep Nasim Sahi, 44, en grym entreprenör från Ala Galiea, en arabisk stad i arab, som erkände sina handlingar under förhör. Polisen kräver att hans frihetsberövande förlängs med åtta dagar.
Mannen körde sin bil över två poliser, varav en dog och den andra skadades dödligt. Sah sa att han medvetet körde över polisen.
www.timesofisrael.com/suspect-remanded-for-8-days-over-nahariya-ramming-that-killed-police-volunteer/,

  

Dan 12:4 Men du, Daniel, ska gömma dessa ord och försegla bokrullen till den sista tiden. Många ska forska i den och kunskapen ska bli stor.”

  Hyr Tele2 Arena för att predika om Jesus

Predikanten och artisten Sebastian Staksets organisation Heart of Evangelism har bokat Tele2 Arena i Stockholm, med cirka 30 000 sittplatser, i september nästa år.

– Vi vill nå människor med evangeliet, säger Stakset till Världen idag.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
Du gillar den här sidan