TANKAR OCH ORD

bosätta Golanhöjderna

 

TISDAG 12.10.2021
01. Statsminister Naftali Bennett vill ta 500 000 nybyggare till Israel under det kommande decenniet från USA, Frankrike och Sydamerika. De är dock ovilliga att ens överväga att flytta vid denna tidpunkt.

 

I synnerhet tänker han bosätta Golanhöjderna med judar
invånare. Antalet syriska medborgare som bor där är nästan samma som för israeler, men deras sympatier gynnar Syrien eftersom deras släktingar bor bakom gränsen.

 

Internationellt anses området ockuperat, även om president Trump erkände Israels rätt till området. USA: s utrikesminister Blinken erkänner Israels de facto rätt till regionen, men situationen kan förändras.
www.ynetnews.com/article/rjoaadbhy,

 

5 Mos 4:43 De var: Beser i öknen på slättlandet för Rubens stam, Ramot i Gilead för Gads stam och Golan i Bashan för Manasse stam.

 

 

 

09. Den nya koronavirusvarianten förväntas flytta till Israel nästa. Generaldirektör för hälsoministeriet prof. Nachman Ash säger: "Vi måste först kunna se hur farlig virusvarianten visar sig vara".
www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/314885,
Chabad -rabbinerna uppmanar sina följare att ta den tredje toppen omedelbart.
Landet verkar bli av med den fjärde vågen av viruset.
AstraZeneca säger att COVID19 -vaccinet har haft en mycket positiv effekt för att minska allvarliga internationella dödsfall hos patienter utanför sjukhuset.
www.israelnationalnews.com/tags/Coronavirus,

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
Du gillar den här sidan