TANKAR OCH ORD

Hjärtats högmod går före fall

01. I Israel är situationen relativt lugn - i den mån det ordet Shalom kan användas i detta sammanhang. COVID19 är nästan helt häftad, och Bennett räknar med att "vaccinerad turisttrafik" börjar i början av november.

Premiärminister Naftali Bennett befinner sig i semesterorten Sotji och pratar med Rysslands president Putin, och agendan är fantastisk. Det präglas naturligtvis av Irans växande makt i Mellanöstern och de som det för med sig i Syrien och Irak. När USA nästan helt drar sig ur regionen har Ryssland försökt fylla tomrummet. Naturligtvis måste andra frågor också komma överens genom diskussion.
Bennett beundrar den speciella karaktären hos relationerna mellan Israel och Ryssland.

Irans tillgång till sin fulla potential bromsas av det internationella sanktioner som allvarligt hämmar kontinuiteten och utvecklingen av dess ekonomi.
Israels primära oro är att försöka förhindra Iran från att bygga sina baser bakom den norra gränsen, varifrån man lättare kan skicka terrorister mot israeliska civila mål.

Konstruktionen av den iranska atombomben är nästan klar - vi pratar om en månad - och Israel beviljas status som en kärnkraftströskel som har nått Iran.
Men IDF utbildar luftangrepp mot Irans kärntekniska utrustning i ett försök att förklara för världen att "uppdraget skulle vara en del av FN: s mandat".
www.jpost.com/middle-east/israel-iran-holding-separate-large-scale-aerial-drills-682747,

 

Ord 18:12 Hjärtats högmod går före fall, ödmjukhet föregår ära.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan