TANKAR OCH ORD

Ser inte bra ut.

16. Av någon anledning har Bill Gates, en av de mest högljudda och mest kända försvararna av COVID10-vacciner och deras anhängare, vänt sin rock. I en nyligen intervju medger han, "Vaccin hindrar inte viruset från att spridas, och vi har inget sätt att stoppa det från att spridas".

Han tipsar om utvecklingen av ett nytt vaccin eftersom "mRNA-doser inte fungerar". Viruset sprids även genom dem som är fullvaccinerade, och särskilt genom dem, när i till exempel Israel är nästan alla vaccinerade. Vad borde göras?

Orsakade andra ledares bekännelser rädsla för att bli mätta? Som Dr Anthony Fauci? Samtidigt kommer vaccinationen att utökas till barn i åldrarna 5 till 11 år. Fortsätter barnoffer? Är olydnad det enda sättet?
www.wnd.com/2021/11/surprise-watch-bill-gates-reveal-truth-co,

Vilken typ av soppa föds av allt detta? Ser inte bra ut.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
Du gillar den här sidan