TANKAR OCH ORD

Japan/Indien

Kristendomen förbjöds i Japan redan 1614, men religionen dog inte och praktiserades inte i hemlighet under århundradena.
Videon, publicerad av BBC, tar en närmare titt på överlevnaden för den kristna tron ​​som kämpar mellan shintoism och buddhism.

Japan har en befolkning på 130 miljoner, varav judiska flyktingar som migrerade till öarna för århundraden sedan men som är helt assimilerade bildar sin egen hemliga del, som inte betonas offentligt på något sätt, även om avlägsna rester av dem kan visas i mänskliga vanor, tro och språk.

Finska missionkyrkor  arbetar i Japan, men inser att Japan är en av de svåraste missionarbeteland. Islam är också förbjudet i Japan.
Det japanska språket är inte relaterat till de andra språken som talas i regionen, även om dess stavning påminner om det kinesiska mandarinalfabetet.
Avlägsna likheter har observerats med hebreiska.
www.google.com/search?q=japani&sxsrf=AOaemvKfYWLRgf863tja,


Den indiska marinen kommer att ta emot det första inhemskt byggda hangarfartyget, INS Vikrant, ett fartyg på 40 000 ton som ska testas under marina förhållanden.

75 % av dess komponenter tillverkas i Indien, vilket höjer dess nationella betydelse och prestige. Indien behöver minst tre till.
www.wionews.com/videos/wion-ground-report-an-on,

 

  • 20 Visheten ropar på gatan,
  • hon höjer sin röst på torgen.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
Du gillar den här sidan