TANKAR OCH ORD

Iran-Persien

06. Iran fördömer Bennetts besök i Förenade Arabemiraten och säger att besöket äventyrar regional och global muslimsk säkerhet, rapporterade Reuters.

På måndagen träffade Bennett kronprinsen av UAE i Abu Dhabi och arméns överbefälhavare, Sheikh Mohammed bin Zayed al-Nahyan.

Ledarna diskuterade ekonomiska och civila frågor där det har gjorts betydande framsteg och ett enormt samarbete i relationerna mellan de två länderna.

Förenade Arabemiraten letar efter sätt att närma sig den iranska regeringen för att skingra spänningar och misstankar mellan parterna.

Anwar Gargash, en diplomatisk rådgivare till Khalifa bin Zayed bin Sultn al-Nahya, Förenade Arabemiratens president, sa förra månaden att hans land var bekymrat över Irans obalanser i Mellanöstern och letade efter sätt att lätta på spänningarna men var realistiskt om framgång.
www.israelnationalnews.com/news/318607,

 

Dan 8:20 Baggen som du såg, han med de två hornen, är Mediens och Persiens kungar.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
Du gillar den här sidan