TANKAR OCH ORD

Tempelberget och strid...!

04. Shaikh Ikrima Sabri, en radikal predikant från Al-Aqsa-moskén i Jerusalem, som presiderar över Islams Höga Råd, betonade i sin "predikan" vikten av att äga och skydda mark för 50 000 muslimer som samlats på Tempelberget och prisade Wadi Joz, Silwan, Burkin, Beita och Yen på andra håll i Judéen och Samarien och i Jerusalem.

"Överföringen av mark och byggnader till judar innebär förräderi och lösgöring från hela den arabiska gruppen och lösgöring från hela den islamiska gemenskapen", sa Sabri.
Harun Nasser, en medlem av Hamas politbyrå, uppmanade "muslimer att mobilisera sina styrkor för att försvara Al-Aqsa-moskén och att agera" på bosättarnas förtal mot de heliga platserna för att hålla de platser varifrån profeten Muhammed steg upp till himlen. fri från allt smuts”.
Sheikh Ikrima Sabri fortsätter att anklaga Israel för att försöka judiska Tempelbergsområdet, och anklagade judiska extremistorganisationer (bosättare) för att anstifta rättsliga åtgärder för att få israeliskt oberoende på Tempelberget och Al-Aqsa-moskén.
2014 sa han att Al-Aqsa var den "röda linjen" för araberna: "Vi ger inte ens en bit sand till landet (från Al-Aqsa-moskén) eftersom judarna inte har något med det att göra, sade han utan att känna till Jerusalems historia.
Araber fortsätter att anklaga Israel för judisering av området "på grundval av barnsliga anklagelser, såsom användning av kemikalier för att undergräva moskén".
Enligt den palestinska myndighetens lag är att sälja mark till judar ett brott med dödsstraff, vilket måste bekräftas av PA:s ordförande. Mahmoud Abbas har ansett det vara mer fördelaktigt att förklara livstidsstraff av publicitetsskäl.
En icke-troende person är en själsdamm som måste fly av rädsla för döden. www.israelnationalnews.com/news/319679,

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan