TANKAR OCH ORD

trötta ut människor....

EMA: För täta booster-doser ger svagare immunsvar

Den europeiska läkemedelsmyndigheten EMA varnar för att frekvent upprepade booster-sprutor med covid-vaccin var fjärde månad kan påverka kroppens immunsvar negativt och samtidigt trötta ut människor, rapporterarBloomberg.

Metoden är alltså ingen lämplig väg ut ur pandemin, enligt myndigheten. I stället föreslår man att länderna ska vänta längre mellan doserna och dela ut dem när den kalla årstiden inleds. Precis som man hittills gjort med vaccinationen mot säsongsinfluensan.

Rådet ges efter att flera länder i Europa redan börjat överväga att erbjuda befolkningen en andra booster-dos, något som exempelvis Israel redan gör.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
Du gillar den här sidan