TANKAR OCH ORD

Miljontals människor sägs

01. Miljontals människor sägs ha dödats i dess fingernaglar och vacciner utvecklas i rekordfart som sägs förhindra de flesta av de sjukdomar som har tagit över vaccin- och immunförsvagade patienter, eftersom andra hävdar att experimentella vacciner dödar dem.
Albert Bourla, verkställande direktör för läkemedelsföretaget Pfizer, berömmer "hans företag producerar nya doser av sitt vaccin som de tror skulle kunna överträffa Omicron-varianten". Okej, det enda problemet är att nya varianter "upptäcks" hela tiden, i Sydafrika och Frankrike, och förmodligen i många andra länder.
Pfizers VD säger om sitt vaccin: "Vaccinet kommer att vara klart i mars. Vi har redan börjat tillverka dem i riskzonen”, som han avslöjade för CNBC.
Bourla sa att "vaccinet träffar Omicron förutom andra varianter runt om i världen, men det är fortfarande osäkert om ett Omicron-vaccin behövs och hur det kommer att användas". Pfizer har i alla fall förberett några portioner för de länder som vill få dem så snart som möjligt. Vilken underbar situation: Produkterna slits ur händerna halvfärdiga.
Bourlas tal är bara spekulationer; han kan inte veta hur det kommer att påverka framtida sjukdomar. Han säger att han hoppas att ett mycket bättre skydd kommer att uppnås, särskilt mot infektioner, sjukhusbehov och allvarliga sjukdomar med de nuvarande vaccinerna som behövs för den tredje dosen. (Ett fjärde vaccin är redan under utveckling i Israel).
I Storbritannien fann Healthf Security Agency att Pfizer och Modern endast var 10 % effektiva för att förhindra infektioner från Omicron 20 veckor efter den andra dosen. De två initiala doserna ger dock ett bra skydd mot allvarliga sjukdomar, fann studien. Den tredje dosen ger 75 % hämning mot symtomatisk infektion.
Bourla sa att tre doser av Pfizer-vaccin kommer att ge det nödvändiga skyddet, men mot Omicro-varianten och andra sjukdomar, men vaccinet som utvecklats mot det kommer att vara färdigt inom 100 dagar. Stephane Bancel, chef för Moderna, sa till CNBC att boostervaccinet som utvecklats av företaget kommer att vara klart för testning till hösten. "Det finns ett stort behov av detta när regeringar förbereder sig för att lansera vaccinationer mot COVID19-viruset." www.israelnationalnews.com/news/320238,

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan