TANKAR OCH ORD

Varför har du brutit ner dess mur

UPPRÄTTA OSS IGEN!

 

”Lyssna, du Israels herde, du som leder Josef som en hjord, du som tronar på keruberna, träd fram i glans. Låt din makt vakna upp till att gå framför Efraim och Benjamin och Manasse. Kom till vår frälsning.Gud upprätta oss, låt ditt ansikte lysa så att vi blir frälsta." (Ps 80:2-4)

Nordens länder har hört till de mest kristna i hela världen. Här har mäktiga väckelser gått fram och härifrån har missionärer sänts ut till alla jordens hörn. Nu är vår bön inför 2022: Herre upprätta oss igen! Upprätta din församling igen!  

"Varför har du brutit ner dess mur, så att alla som går förbi kan plocka av den? Vildsvinet från skogen frossar på den, smådjuren på marken äter av den." (Ps 80:13-14) Muren runt församlingen är nerriven idag så att fienden kan härja fritt. Muren talar om helgelse och avskildhet från världen genom Guds Ord. Joh 17:17 

Det är valår i år i Sverige. Men ingen positiv politisk förändring kan äga rum i våra länder förrän det först sker en förändring i Guds församling. Vi ska fasta och be detta år om församlingens upprättelse och att helgelsens mur byggs upp igen.


 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan