TANKAR OCH ORD

Hälsning från Israel

Shalom alla,

Psaltaren 65:11 "Du krönar året med din godhet, och dina stigar dryper av överflöd".

Rika välsignelser, Guds godhet och barmhärtighet att följa er alla under detta nya gregorianska år 2022! Och må han ge dig fullheten av ovanstående skriftvers när du reser genom året.

När vi börjar 2022 vet ingen av oss vad som ligger framför oss alla och vilka utmaningar vi kommer att fortsätta att möta.

Jag kom ihåg i januari 2020 att Herren talade till mig ett ord för det året, och det har kommit tillbaka till mitt minne för detta år 2022. Så jag skulle vilja dela det igen med er.

4 Mosebok 21:9 "Gör en eldande orm och sätt den på en stång. När någon som blir biten ser på den, kommer han att leva. Detta var ett test för israeliterna att se upp till sin himmelske Fader för att få vad de behövde. De var tvungen att vara fokuserad och bara se på Honom."

Det finns en som är som ett lejon som ryter mot oss dagligen, och han är en professionell på att ladda upp oss med intensiv skuld, hot, frestelser och distraktioner, men det finns En som är större, som vi kan se till i dessa tider, som kommer att ryta högre, Lejonet av Juda stam.

Det finns så många frestelser där ute som får våra ögon att titta, titta, se och göra, och hur lätt är det att bli distraherad av våra nuvarande omständigheter och få våra ögon avledda och fokuserade och förbrukade på dessa saker. Det tar oss bort från att se till den som kommer att möjliggöra oss och ge oss hälsa, helande, styrka, tro, barmhärtighet, försörjning, vägledning, vägledning, instruktion, förmåga, sinnesfrid och hopp.

År 2022 kan vi alla ha ögon som duvor, perifert syn (duvor kan bara titta rakt fram, de blir därför inte distraherade eller störda) av sakerna runt dem.

Gud älskar att vi bara ser Honom och inte blir distraherade av andra saker som kan dra oss in i den nedåtgående spiralen. Så när saker och ting intensifieras omkring oss i det naturliga, och den andliga kampen intensifieras, låt oss fortsätta att lyfta blicken som folket, profeterna, patriacherna, kungarna och ledarna i det forntida Israel gjorde och såg mirakulösa svar.

Be för Israel att Gud öppnar ögonen på vårt folks hjärtan, så att de kan se honom och känna honom.

Josie Silver

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan