TANKAR OCH ORD

Ukraina,Ryssland,Norden
 
 
 

UKRAINA, RYSSLAND OCH NORDEN“Slutet på allting är nära. Var därför förståndiga och nyktra, så att ni kan be.” 1 Pet 4:7

Den ryska björnen har vaknat. Det är inte omöjligt att vi nu bevittnar upptakten till Tredje Världskriget. Hur kommer det att gå med Sverige och Norden?

Vi behöver lära oss att be som aldrig förr! Genom vår Böneskola mobiliserar vi bönekrigare för väckelse i Norden. *Alla i #Norden714kan starta en Böneskola och utbilda fler bedjare!!* Om du inte redan gjort det, behöver du gå igenom Böneskolans fyra lektioner. Överlåt dig till daglig bön och anmäl dig sedan här!

OBS! Den 18 februari, 2022 började vi en ny registrering av Tiotusen utbildade bönekrigare. Om du redan gått igenom Böneskolan och anmält dig före den 18 februari behöver du registrera dig igen. Stort tack!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
Du gillar den här sidan