TANKAR OCH ORD

Mera tankar om kriget..

Enligt nyhetsrapporter förbereder Ryssland sig för att starta en ny front genom att landsätta sina trupper utanför Odessas kust, där den ukrainska pansarbrigaden väntar på att vidta åtgärder för att förhindra attacken.
Ryssland kan ha för avsikt att underkasta Ukraina Moskvas diktaturpolitik och lovar att avsluta sina drömmar om att gå med i Nato eller någon annan internationell organisation som Ryssland anser vara emot dess intressen.

 

Till dessa gissel runt om i världen bör läggas uttorkningen av jorden, som orsakar brist på dricksvatten och vatten för bevattning, vilket kan leda till svält och sjukdomar; såväl som rapporter om uppkomsten av en ny variant av COVID19-viruset med dess många offer, såväl som rapporter om vaccininducerade missbildningar och dödsfall.

Detta är vår enda planet som är sjuk både mentalt och fysiskt, såväl som andligt efter att ha förkastat Guds eviga evangelium och accepterat Hans motståndares frestande löften om gudsliknande kunskap om gott och ont.

(I.M S3: 4-5)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
Du gillar den här sidan