TANKAR OCH ORD

Bennett – som har goda relationer...

05. Bennett säger att Ryssland inte längre kräver störtandet av Zelensks regering eller fullständig avväpning av Ukraina.

Zelenskij å sin sida säger att Ukraina inte strävar efter att gå med i Nato – åtminstone inte ännu – men situationen kan snabbt förändras.

Bennett – som har goda relationer med både Ryssland och Ukraina – säger att han kommer att fortsätta att medla mellan parterna, men det är en lång väg kvar att gå.

Putin sa att han skulle utrota nazismen i Ukraina, som har sysselsatt observatörer eftersom det inte är klart vad han menade med det.

Putin har fått fullständig rysk kommunistisk utbildning och vägledning som hemlig officer innan han tog över det ryska statsskeppet.

Detta kan ha gjort det svårt för honom att anpassa sig till ett västerländskt – som han säger – korrupt tankesätt där allt är överkomligt och alla har ett pris.
www.jpost.com/breaking-news/article-701889,

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
Du gillar den här sidan