TANKAR OCH ORD

Krigets karaktär...

11. Krigets karaktär mellan Ukraina och Ryssland blir allt mer hämndlysten med förstörelsen av fiendens utrustning och infrastruktur, vilket inte kan anses vara en positiv utveckling, eftersom de två slaviska folken i alla fall kommer att behöva leva sida vid sida som grannar.
En sådan inställning kommer att skada eventuella eldupphörförhandlingar och i slutändan fredssamtal i framtiden.
Enligt rapporten har Ryssland börjat förstöra Ukrainas bränsle- och matlagringsanläggningar. Båda länderna har varit viktiga för den globala distributionen och bevarandet av livsmedel samt för dess tillväxt.
Som flera rapporter har varnat hotas världen av en djup livsmedelskris, som kan leda till svält och undernäring och dödsfall i nationer som knappt klarar av förödelsen av covid19-pandemin.
Var hålls och matas hungriga flyktingar? Folkmassor kan nå tiotals miljoner flyktingar som berövats mat. Detta kan också sätta hälso- och sjukvården i riskzonen för ohållbara problem.
www.jpost.com/international/article-702430,

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
Du gillar den här sidan