TANKAR OCH ORD

Börja förbereda
 
 
 

PRÖVNINGENS STUND”Eftersom du har bevarat mitt ord om uthållighet, skall jag bevara dig och rädda dig ur prövningens stund, som skall komma över hela världen och sätta dess invånare på prov.” Upp 3:10

Jesus sa att en prövningens stund skall komma över hela världen för att sätta alla människor på prov. Vi kommer inte att slippa denna prövning, men Gud har lovat att rädda oss ur den, om vi tar vara på hans ord om uthållighet.

Denna prövningsstund finns förebildad i natten i Getsemane, då Jesus sa: ”Simon, Simon, se, Satan har begärt att få sålla er som vete. Men jag har bett för dig att din tro inte skall bli om intet.” (Luk 22:31-32)

 

BÖNENATT 14 APRIL! - Börja förbereda kvällen nu!


I år uppmanar vi alla till en bönenatt skärtorsdagskvällen den 14 april. Det var denna natt i Getsemane som Jesus sa: ”Håll er vakna och be, så att ni inte kommer i frestelse. Anden är villig, men köttet är svagt.” (Matt 26:41) Precis som Jesus kämpade i bön för vår och hela världens frälsning den natten, ska vi söka oss nära Gud och kämpa i bön för andra människors frälsning.

Kvällen börjar kl 19 skandinavisk tid med att vi uppmuntrar alla att fira påskmåltid med Herrens måltid och sedan börjar bönenatten kl 22. Vi inleder firandet kl 19 via Zoom och möts sedan återigen på Zoom kl 22. Detta blir en oförglömlig kväll! Börja förbereda dig redan nu! 

Hela programmet med förberedelseguide kan du läsa här:https://norden714.com/post/bonenatt 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan