TANKAR OCH ORD

Hälsning från David och Josie Silver

Avslutningsvis tror vi att vi bevittnar accelerationen av sluttidshändelser som pekar på att Fredsfursten, Yeshua, snabbt närmar sig återkomsten för att härska över kungariket YHVH från det återuppbyggda templet i Jerusalem. Vi ser det ryska kriget mot Ukraina som ännu ett stort steg framåt mot tidens slut. Som vi läser i Matteus kapitel 24 och Lukas kapitel 21, när sorgens tid väl börjar finns det ingen vändning eller återgång till hur livet var förut. Precis tvärtom - situationen blir värre och värre fram till uppfyllelsen av profetiorna och Jeshuas 2:a ankomst.

Vi måste alla vara förberedda så gott vi kan på vad som kommer under de kommande veckorna och månaderna. 2022 har potential att bli ett mycket dramatiskt och strategiskt år. Vi är här för att uppfylla vår kallelse att vara ett ljus och en välsignelse för er i nationerna, för att hjälpa er att hålla er informerade och förberedda när sluttiderna utvecklas.

Låt oss stå tillsammans när vi fäster blicken på vår frälsnings författare och fullbordare. GUD är god och vi ber att Han ska vaka över, skydda och försörja dem som är i förbund med Honom, genom Hans enfödde Sons dyrbara blod, Yeshua vår Messias och snart kommande kung.

Må varje välsignelse från Abraham mångfaldigas över dig och över varje medlem i din familj under 2022 ....... David & Josie, Stefan & Keren, Jordan & Limor.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan