TANKAR OCH ORD

Vi behöver både tro och hopp
 
 
 
 
 

HUR SKA VI KLARA OSS? | Ändens tid och uppmuntranNär Jesus mötte Petrus efter sin uppståndelse hade han bara en fråga: "Simon, Johannes son, älskar du mig?" (Joh 21:16) Väckelsen vi ber om innebär att den första kärleken tänds i våra hjärtan. Den gör att vi kan gå igenom vad som helst.
 
”kärleken är stark som döden, dess lidelse obeveklig som dödsriket. Dess glöd är eldens glöd, en Herrens låga. Väldiga vatten kan inte släcka kärleken, strömmar kan inte dränka den. Om någon ville ge allt han har i sitt hus för kärleken, skulle han ändå bli avvisad.” (Höga V 8:6-7)
 
Vi behöver både tro och hopp för att kunna gå igenom den sista tidens prövningar. Men mer än något annat behöver vi den första kärleken till vår Mästare utifrån en daglig, förtrolig bönegemenskap med honom. Den kärleken tror allting, hoppas allting och uthärdar allting. (1 Kor 13:7)
 
Nu består tron, hoppet och kärleken, dessa tre, men störst av dem är kärleken.” 1 Kor 13:13
 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
Du gillar den här sidan