TANKAR OCH ORD

LIVE FRÅN GETSEMANE, JERUSALEM!
 
 

LIVE FRÅN GETSEMANE, JERUSALEM! | Om Bönenatten skärtorsdagen 14 april”Han tog med sig Petrus och Sebedeus båda söner. Ängslan och ångest kom över honom, och han sade till dem: 'Min själ är djupt bedrövad, ända till döds. Stanna kvar här och vaka med mig."' (Matt 26:37-38)
 
Natten före påsk då Jesus skulle ge sitt liv på Golgata kors, kämpade han i bön i Getsemane under ångest och tårar ända till blods för vår och hela världens frälsning.

Vi utmanar alla att följa vår Mästares exempel att vaka och be Skärtorsdagsnatten den 14 april för människors frälsning i Nordens korsmärkta länder och i Europa! 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
Du gillar den här sidan