TANKAR OCH ORD

Se dig inte tillbaka...

FLY FÖR LIVET! | Domen kommer

https://www.youtube.com/watch?v=WDa28Jq7gW0&t=1159s


Änglarna sa till Lot: ”Fly för livet! Se dig inte tillbaka och stanna inte någonstans på slätten. Fly till bergen så att du inte går under.” (1 Mos 19.17)

Jesus sa att tiden för hans återkomst kommer att likna Lots tid. Vi lever idag i ett Sodom samhälle. Gud kallar oss att komma högre upp i Anden och fly in i klippan Messias. Paulus sa: ”För hans skull har jag förlorat allt och räknar det som avskräde för att jag skall vinna Kristus och bli funnen i honom.” (Fil 3:8-9) Detta är vår enda trygghet i dagar framöver.

Denna vår och sommar behöver vi lägga allt vi kan åt sidan för att söka Gud och komma närmare honom så att vi kan vara ledda av hans Ande när höstens stormar brakar loss.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
Du gillar den här sidan