TANKAR OCH ORD

Mera bön!
 

EFTERLYSES: BEDJANDE PREDIKANTER!


”Själva skall vi ägna oss åt bönen och åt ordets tjänst” (Apg 6.4).

Det andliga tillståndet i ett land hänger helt på dem som förkunnar Guds Ord! ”Ty prästens läppar skall bevara kunskap, och undervisning skall man hämta från hans mun. Han är en budbärare från Herren Sebaot” (Mal 2.7).

Yonggi Cho sa när han talade i Stockholm: ”Det kommer aldrig att bli någon andlig förändring i Skandinavien förrän ni som är förkunnare börjar be minst två timmar varje dag!” Väckelseförkunnaren Leonard Ravenhill sa: ”Den förkunnare som inte tillbringar minst två timmar varje dag i bön är värdelös för Guds rike!”

Det vi framför allt behöver idag är predikanter som ägnar sig helt åt bönen och Ordets tjänst! Predikanter som lärt sig kämpa med Gud i uthållig bön och kan tala ord från Gud!
 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
Du gillar den här sidan