TANKAR OCH ORD

Gåvor från Himlen
 
 
 

GÅVOR FRÅN HIMLEN


”Han steg upp i höjden, han tog fångar och gav människorna gåvor. …några till apostlar, andra till profeter, andra till evangelister och andra till herdar och lärare.” (Ef 4.8, 11)

Guds dom över en avfällig församling innebär att profetrösten tystnar och starka ledare saknas. Vi behöver ropa till Gud att ge oss gudfruktiga, andligt rikt utrustade ledargåvor idag så att församlingen kan växa upp till full mognad intill Messias fullhet och härlighet. Utan deras tjänst kan vi inte klara de svårigheter som ligger framför.

Gåvorna Messias ger behöver tas emot med tacksamhet, uppskattning och respekt. ”Vi ber er, bröder, att rätt uppskatta dem som arbetar bland er och som är era ledare i Herren och förmanar er. Visa dem den största kärlek för det arbete de utför.” (1 Tess 5.12-13) Ledare behöver våra förböner och vårt stöd för att kunna fungera som de ska.
 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
Du gillar den här sidan