TANKAR OCH ORD

Vilddjurens märke del 3
 
 
 

VILDDJURETS MÄRKE: En biblisk översikt (del 3)


“Och det tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan.” (Upp 13:16)

Enligt Skrifterna, var kommer den falske profeten som ligger bakom vilddjurets märke att uppstå någonstans? Kommer vilddjurets märke vara kopplat till vilddjurets bild och sättas upp på Tempelplatsen i Jerusalem?

”Här gäller det att vara vis. Den som har förstånd må räkna ut vilddjurets tal.” (Upp 13:18) Vi behöver vishet för att kunna räkna ut vilddjurets tal. De Heliga Skrifterna ger oss den visheten (2 Tim 3:15).Det är absolut nödvändigt i den sista tiden att fördjupa sig i det profetiska ordet och ge noga akt på det (2 Pet 1:19).

Eftersom det profetiska ordet är inspirerat av den Helige Ande måste det också förstås med hjälp av den Helige Ande. Här hjälper inte enbart mänsklig visdom. Jesus har lovat att sanningens Ande kommer att leda oss in i hela sanningen och förkunna för oss vad som kommer att ske (Joh 16:13). Den Helige Ande kommer att påminna oss om det som står i Guds Ord (Joh 14:26). 

Del 1 handlade om att församlingen kommer att få gå igenom tiden med vilddjurets märke. Du kan klicka här för att höra det budskapet.

Del 2 handlade om att det saliga hoppet som väntar oss kan ge oss den styrka vi behöver för att gå igenom den sista tidens lidanden och prövningar. Du kan klicka här för att höra det budskapet.

del 4 kommer vi att studera vilddjurets märke ytterligare.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan