TANKAR OCH ORD

Vänta på Guds Son
 
 

VÄNTA PÅ GUDS SON!


”ni omvände er till Gud, bort från avgudarna, för att tjäna den levande och sanne Guden och vänta på hans Son från himlen.” (1 Tess 1:9-10)

Vi är kallade att vänta ivrigt på Guds Sons uppenbarelse från himlen, då han kommer för att upprätta sitt eviga rike utifrån Jerusalem. När den sjunde och sista basunen ljuder, kommer vi att förvandlas och herraväldet över världen kommer att tillhöra Herren och hans Smorde. Hela skapelsen kommer att födas på nytt.
 
Tiden omedelbart före denna pånyttfödelse kallas för födslovåndornas tid. Det är genom många lidanden som vi kommer att gå in i Guds rike (Apg 14:22). Lidandet lär oss lydnad och uthållighet. Nöden ”som varar ett ögonblick och väger lätt, bereder åt oss på ett oändligt rikt sätt en härlighet, som väger tungt och varar i evighet.” (2 Kor 4:17)


• Be om en större iver att vänta på Jesu ankomst i makt och härlighet! 
”ni omvände er till Gud, bort från avgudarna, för att tjäna den levande och sanne Guden och vänta på hans Son från himlen.” (1 Tess 1:9-10)

• Be om en klarare förståelse av det bibliska hoppet bland kristna!
"Må hoppets Gud uppfylla er med all glädje och frid i tron, så att ni överflödar i hoppet genom den helige Andes kraft." (Rom 15:13)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan