TANKAR OCH ORD

Tillsammans
 
 
 
 

TILLSAMMANS FÖR SVERIGE!


“Se, hur gott och ljuvligt det är när bröder bor endräktigttillsammans. … Ty där ger 
Herren befallning om välsignelse, om liv till evig tid.” Ps 133:1, 3

Andens enhet är annorlunda än ekumenisk enhet. Den bygger på ödmjukhet, förkrosselse, osjälviskhet och en absolut lydnad för Guds Ord. Vi ska be om Andens övernaturliga enhet i Sverige och övriga Nordens länder, så att Herren kan komma med sin härlighet och ge befallning om välsignelse och gudomligt liv.
 
Den 21-22 oktober kommer flera olika bönerörelser att komma samman i bönekonferensen Tillsammans för Sverige på Life Arena i Uppsala. Vi uppmanar er alla att ropa till Herren för denna konferens och även göra allt ni kan för att vara med! Föranmälan är inte nödvändig.
 
Konferensen kommer inte att live streamas, så du behöver vara på plats för att kunna vara med om denna unika konferens. Vi uppmanar alla, även om du inte kan vara med, till att fasta och be under lördagen 22 oktober, från soluppgång fram till solnedgång.
 

NORGE

OBS! Norden 7:14 kommer att anordna en bönekonferens”GENNOMBRUDDSBØNN FOR VEKKELSE I NORDEN” på Solstrand Camping, Lindesnes i Norge 27-30 oktober. Sehttps://www.menigheten.no/Låt oss också be mycket för denna viktiga konferens i Norge!
 

• Be om en begynnande Andens enhet i församlingen i samband med konferensen i Uppsala 21-22 oktober!
“Se, hur gott och ljuvligt det är när bröder bor endräktigttillsammans. … Ty där ger 
Herren befallning om välsignelse, om liv till evig tid.” Ps 133:1, 3
 
• Be om djup ödmjukhet, förkrosselse, osjälviskhet och absolut lydnad för Guds Ord!
Så säger Herren: Himlen är min tron och jorden min fotapall. Vad för ett hus kan ni bygga åt mig, vad för en plats där jag kan vila? Min hand har ju gjort allt detta, så att det blev till, säger Herren. Jag skådar ner till den som är betryckt och har en förkrossad ande, och till den som fruktar mitt ord. Jes 66:1-2
 
• Be för Norden 7:14 konferensen på Solstrand Camping 27-30 oktober!
O, att du lät himlen rämna och kom hit ner, så att bergen skakade inför dig, som när eld antänder ris och elden får vattnet att sjuda, så att ditt namn blir känt för dina ovänner
och hednafolken darrar för dig. När du gjorde fruktansvärda gärningar, som vi inte kunde vänta oss, då steg du ner och bergen skälvde inför dig.
 Jes 64:1-3
 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan