TANKAR OCH ORD

Läs Ordet och ta emot det!
 
 
 
 

BIBELN VARJE DAG!


“Om ni förblir i mig och mina ord förblir i er, så be om vad ni vill, och ni skall få det. Min Fader förhärligas, när ni bär rik frukt och blir mina lärjungar.” Joh 15:7-8

Framgångsrik bön har alltid sin utgångspunkt i Guds Ord. Gud har lovat att när vi ber efter hans vilja, så hör han oss och vi kan veta att vi har det vi bett om (1 Joh 5:14-15). Det är den grund vi alltid måste utgå från när vi ber. Ju mer vi känner till Guds Ord, desto effektivare kan vi be. I detta budskap får du dessutom veta 8 ytterligare viktiga skäl till att vi behöver läsa Bibeln varje dag.

Daily Bread  (Dagligt Bröd) är en messiansk bibelläsningsplan och ett effektivt hjälpmedel för praktiskt lärjungaskap som hjälper dig att dagligen bli fylld med Guds Ord. Ett ”andligt motionsredskap”, som ser till att alltid hålla dig i andligt trim för effektiv bön. Tusentals runt om i världen tillämpar denna bibelläsningsplan varje dag. Under oktober börjar en ny genomläsning av Bibeln. Skaffa den nu frånhttps://butik.arielmedia.se/products/dailybread2023!
 
• Be att alla kristna börjar läsa Bibeln varje dag!
“Människan lever inte bara av bröd, utan av varje ord som utgår från Guds mun.” Matt 4:4
 
• Be om äkta lärjungaskap till Jesus!
Om ni förblir i mitt ord, är ni verkligen mina lärjungar, och ni skall förstå sanningen, och sanningen skall göra er fria. Joh 8:31-32
 
_________________________________
 
TILLSAMMANS FÖR SVERIGE 21-22 okt, Life Arena, Uppsala
Den 21-22 oktober kommer flera olika bönerörelser att komma samman i bönekonferensen Tillsammans för Sverige. Vi uppmanar er alla att ropa till Herren för denna konferens och även göra allt ni kan för att vara med! Föranmälan är inte nödvändig.
 
Konferensen kommer inte att live streamas, så du behöver vara på plats för att kunna vara med om denna unika konferens. Vi uppmanar alla, även om du inte kan vara med, till att fasta och be under lördagen 22 oktober, från soluppgång fram till solnedgång.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan