TANKAR OCH ORD

Blir det väckelse!!!
 
 
 
 

BLIR DET VERKLIGEN VÄCKELSE IGEN? Del 2


”Efter två eller tre vittnens samstämmiga vittnesmål skall varje sak avgöras.” 2 Kor 13:1

Målsättningen för Norden 7:14 är att be om den utlovade väckelsen i Nordens korsmärkta länder enligt mönstret i 2 Krön 7:14. Del 1 i denna serie om väckelse lyfte fram 5 bibelställen som talar samstämmigt om en stor andeutgjutelse och väckelse i den sista tiden innan Jesus kommer. Del 2 tar upp fyra trovärdiga profetior som bekräftar samma sak och även visar hur väckelsen kommer att äga rum.
 
• Be om uthållig, trosviss bön för den utlovade väckelsen!
“Bed Herren om regn i vårregnets tid.” Sak 10:1
 
• Be om villighet att betala priset för väckelsen!
Men Jakob svarade: ’Jag släpper dig inte förrän du välsignar mig.’ 1 Mos 32:26

_______________________________________

Daily Bread  (Dagligt Bröd) är en messiansk bibelläsningsplan och ett effektivt hjälpmedel för praktiskt lärjungaskap som hjälper dig att dagligen bli fylld med Guds Ord. Ett ”andligt motionsredskap”, som ser till att alltid hålla dig i andligt trim för effektiv bön. Tusentals runt om i världen tillämpar denna bibelläsningsplan varje dag. Under oktober börjar en ny genomläsning av Bibeln. Skaffa den nu frånhttps://butik.arielmedia.se/products/dailybread2023!
 
_________________________________
 
TILLSAMMANS FÖR SVERIGE 21-22 okt, Life Arena, Uppsala
Den 21-22 oktober kommer flera olika bönerörelser att komma samman i bönekonferensen Tillsammans för Sverige. Vi uppmanar er alla att ropa till Herren för denna konferens och även göra allt ni kan för att vara med! Föranmälan är inte nödvändig.
 
Konferensen kommer inte att live streamas, så du behöver vara på plats för att kunna vara med om denna unika konferens. Vi uppmanar alla, även om du inte kan vara med, till att fasta och be under lördagen 22 oktober, från soluppgång fram till solnedgång.


SOLSTRAND CAMPING, NORGE
Norden 7:14 arrangerar bönekonferensen ”GENNOMBRUDDSBØNN FOR VEKKELSE I NORDEN” på Solstrand Camping, Lindesnes i Norge 27-30 oktober. Se https://www.menigheten.no/Be mycket också för denna viktiga konferens!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan