TANKAR OCH ORD

Ödmjukhet
 
 
 

ÖDMJUKHET: Nyckeln till väckelse


"Men större är nåden han ger. Därför heter det: Gud står emot de högmodiga, men de ödmjuka ger han nåd." Jak 4:6

Gud har lovat att ge oss sin nåd när vi ödmjukar oss inför honom. Det står om den mest ogudaktige kungen i Juda:

”Men när han nu var i nöd, bönföll han inför Herren, sin Gud, och ödmjukade sig djupt för sina fäders Gud. Och när han på detta sätt bad till honom, bönhörde Herren honom och lyssnade till hans bön." 2 Krön 33:12-13

Samma nåd finns tillgänglig för oss idag om vi ödmjukar oss. Då kan Gud besvara våra böner.
 
• Be om förkrosselse och ödmjukhet i församlingen så att Gud kan upprätta oss och sända väckelse!
“Men jag skall lämna kvar i dig ett folk om är ödmjukt och svagt, och de skall förtrösta på Herrens namn. Kvarlevan av Israel skall inte längre göra orätt,” Sef 3:12-13

_______________________________________

Daily Bread  (Dagligt Bröd) är en messiansk bibelläsningsplan och ett effektivt hjälpmedel för praktiskt lärjungaskap som hjälper dig att dagligen bli fylld med Guds Ord. Ett ”andligt motionsredskap”, som ser till att alltid hålla dig i andligt trim för effektiv bön. Tusentals runt om i världen tillämpar denna bibelläsningsplan varje dag. Under oktober börjar en ny genomläsning av Bibeln. Skaffa den nu frånhttps://butik.arielmedia.se/products/dailybread2023!
 
_________________________________
 
TILLSAMMANS FÖR SVERIGE 21-22 okt, Life Arena, Uppsala
Den 21-22 oktober kommer flera olika bönerörelser att komma samman i bönekonferensen Tillsammans för Sverige. Vi uppmanar er alla att ropa till Herren för denna konferens och även göra allt ni kan för att vara med! Föranmälan är inte nödvändig.
 
Konferensen kommer inte att live streamas, så du behöver vara på plats för att kunna vara med om denna unika konferens. Vi uppmanar alla, även om du inte kan vara med, till att fasta och be under lördagen 22 oktober, från soluppgång fram till solnedgång.


SOLSTRAND CAMPING, NORGE
Norden 7:14 arrangerar bönekonferensen ”GENNOMBRUDDSBØNN FOR VEKKELSE I NORDEN” på Solstrand Camping, Lindesnes i Norge 27-30 oktober. Se https://www.menigheten.no/Be mycket också för denna viktiga konferens!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan